.

.

lauantai 2. elokuuta 2014

Nur noch ein Tag!!


Huomenna sunnuntaina lähetään äitin ja Konstan kans Espooseen Konstan kummeille, ettei tarvi sitten maanantaina enää lähtee täältä ajamaan Helsinkiin keskellä yötä, mikä on mun mielestä todella hyvä juttu! Kun miettii, että mun täytyy Wienin kentällä ootella melkein seittemän tuntia vaihtolentoa, nii edellisen yön kunnon unet tulee varmasti tarpeeseen!

Mutta siis enää YKS PÄIVÄ jäljellä Suomessa!!! Sen jälkeen ei vähään aikaan tuukkaan enää haisteltua Kaltsilan raikasta ulkoilmaa tai katteltua ikkunasta viis kertaa päivässä ohitse ajavaa naapurin pappaa. Niin moni asia tulee oikeesti muuttumaan, että en edes tajua vielä kunnolla mitä sana vaihtovuosi tarkottaa. Exchange isn't a year in your life, it's a life in a year, tätä lausetta näkee kaikkialla, missä vähänkin puhutaan vaihto-oppilasvuodesta ja kai se totta onkin. Tuon mukaan oon siis tällä hetkellä kovasti pyrkimässä täysin uuteen ja tuntemattomaan maailmaan, jossa yritän ensimmäiset viikot vaan selvitä hengissä ja syödä.

Täytyy sanoa että tän hetken fiilikset on todella sekavat. Oon samaan aikaan niin mielettömän jännittynyt, stressaantunut, innoissani, peloissani ja onnellinen, että sitä on vaikea kuvailla sanoilla. Yli kolmen vuoden odotus on vihdoinkin ohi ja pakko myöntää, että aika on kulunut ihan järjettömän nopeesti! Pakkasin tänään matkalaukut ja sain molemmat survottua niin täyteen, että laukun päällä hetken istumalla/pomppimalla onnistuin saamaan sivuilla olevat klipsit kiinni. Ylipainookin vähän tuli, varsinkin tohon ruumaan lähtevään laukkuun, mutta täytyy toivoa parasta jos vaikka saisin ne anteeks hyvillä perusteluilla:)


IMG_1836

PicMonkey Collage8

IMG_1814


PicMonkey Collage9

Hommattiin äitin kans mulle tässä vielä tällä viikolla visa electroni ja tuliaiset, mutta nyt pitäs kaiken olla viimeistelyä vaille valmista! Tänään vielä viimesen kerran saunaan ja parin päivän päästä oonkin jo sitten ihan muissa maisemissa! Auf wiedersehen Finnland!

-Nelli

1 kommentti:

  1. Voi tyttö rakas!! Ikävä jo nyt!!!! Koita selvitä ja nauti kaikesta! Haha, huvitti tuo juttu, että "aijot selvitä hengissä ja syödä".. :'D Syöminen ennen kaikkea. (y) Muru, pidetään yhteyttä <3

    VastaaPoista